Мереживо Блюмарін в Україні

Перейти до контакту

Мереживо Блюмарін в Україні

Art-Vit Арт-Віт Тканини та домашній текстиль
Опубліковано автор Art-Vit вхід Мереживо Блюмарін · 23 вересень 2020
Tags: #мереживо#блюмарін#україна

Купити мереживо Блюмарін в Україні


Мереживна тканина Блюмарін - однозначно чудовий матеріал для пошиття домашнього текстилю та дитячих комплектів в ліжечко, декорування святкових заходів. Це багатий, що гармонійно поєднується, матеріал, який так чи інакше тяжіє до розкоші. Вишуканий та стильний, що доповнює і підкреслює - відмінний інструмент будь-якого дизайнера. Будь-який виріб, пошитий Вами та доповнений мереживом, буде виглядати чудово, дорого та завершено, додасть образу особливу чарівність. Неможливо стримати захоплення, дивлячись на прекрасну роботу, прикрашену мереживом Блюмарін. Воно виглядає доречно скрізь: одяг, постільна білизна, рушники, серветки, скатертини, балдахіни... Ви тільки уявіть яка гарна постільна білизна вийде в поєднанні з цим неймовірним мереживом! Дуже широкий світ краси і вишуканості! Блюмарін виготовляється в широкому колірному виконанні.

Що таке мереживо і як його виготовляють

Мереживом називається - переплетення ниток, результатом якого є ажурний візерунок. Малюнок плетіння, переплітаючись між собою на прозорій основі (наприклад фатину), підкреслює і доповнює вироби.

Відрізнити мереживо, виготовлене вручну від машинного, досить просто. Необхідно подивитися на виворіт виробу: у мережива ручної роботи - Ви можете побачити вузлики, а у пошитого на верстаті - гладкий виворіт.

Сучасні верстати за допомогою програмного забезпечення, виготовляють візерунок будь-якої складності. За допомогою комбінування натурального матеріалу з синтетичними волокнами отримують необхідну еластичність матеріалу.


Застосування Блюмаріну


Мереживо Блюмарін застосовують досить широко! Його використовують для пошиття одягу для урочистих заходів, весільних нарядів, рукавичок, нижньої білизни, дитячих наборів в ліжечко, конвертів для виписки, для прикраси виробів хенд мейд, вшивають вставки, пришивають до манжет, до ліфа сукні, на поділ спідниці, на рюші.


Як доглядати за виробами з мереживом Блюмарін


  • прання в ручному або делікатному режимі пральної машини, при температурі не більше 40 градусів.
  • віджимання проводити на мінімальних обертах;
  • сушити виріб розправленим;
  • гладити при параметрі шовк з вивороту, використовуючи захисну тканину;
  • не використовувати порошок для прання;
  • при сильному забрудненні скористатися послугами спеціалізованої хімічної чистки.
Купити мереживо Блюмарін оптом та в роздріб
Інтернет-магазин «Арт Віт Тканини та домашній текстиль» пропонує вам придбати різноманітні кольорові варіації мережива Blumarine. Блюмарін молочний, білий, рожевий, чорний, петроль, м'ятний, винний, пудра, капучино, шампань - вибирайте той, який підходить саме Вам! При створенні образу, в якому присутнє мереживо, не варто боятися грати з кольором, експериментуйте! Завжди допоможемо Вам підібрати поєднання мережива та тканини, знайти вдалу гру контрастів, підказати необхідний метраж для закупівлі, а також наріжемо і відправимо в найкоротші терміни зручною для Вас поштовою службою. Якщо Вас цікавить оптова закупівля, то ми можемо запропонувати Вам оптову ціну, а також безпосередню відправку на Вас з Туреччини. Покупцеві не обов'язково перебувати в Україні. Ми відправимо в будь-яку країну.
Виробництво даного виду мережива розташоване в Туреччині. Поставки відрізняються високою якістю виконання, яке досягається дотриманням технологічного процесу і малою наявністю браку. У нашому описі представлені далеко не всі варіації, тому заходьте в розділ http://art-vit.com.ua/merezhyvo.html, вибирайте свій варіант і замовляйте.

Вдалих Вам покупок і настрою! )



Відгуків поки що нема.
0
0
0
0
0
ПП Кравцова Н. І.
Номер запису в ЄДР 2 224 000 0000 131676
Адреса:
вул. Ярослава Мудрого, 3, Дніпро
Часи роботи:
Пн - пт: 10:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 14:00
Назад до змісту