Крижми махрові для хрещення

Перейти до контакту

Крижми махрові для хрещення

Art-Vit Арт-Віт Тканини та домашній текстиль
Опубліковано автор Art-Vit вхід Крижми махрові · 17 лютий 2020
Tags: #махра#махроватканина#махровакрижма

Крижми махрові для хрещення


Існують класичні (лицьова сторона виготовлена ​​з бавовняної тканини, а зі споду - з батисту) та махрові крижми.

Якщо Ви задалися питанням: Де купити крижму?, то швидше за все Ви хресний тато або мама і Ви будете приймати участь у зворушливому церковному обряді, який проводиться за старовинною православною традицією. Хрещення - особливе таїнство і свято!



Виріб з махри - крижма, необхідна для хрещення маленьких принців і принцес! Воно таке ж ніжне і приємне, як і обійми рідної мами. Це такий ніжний на дотик виріб з тематичною символікою, необхідний для церковної церемонії хрещення. Після обмивання в крижму хресні тато і мама обертають свого хрещеника. Зовні виріб нагадує м'які ніжні махрові рушники або ковдри. Така крижма підійде як для дівчинки так і для хлопчика. Вона є символом чистоти і безгреховности.



Завдяки своїм властивостям махра стала незамінним матеріалом для виготовлення крижми. Її вага невелика, поверхня - приємна, плетіння - забезпечують тепло і повітропроникність.



Зазвичай використовують білу або молочну тканину для пошиття. Зовнішня частина найчастіше виконана з атласної тканини, бавовни, плюшу або батисту, а для додання вишуканості підходить бавовняне або вишукане мереживо на сітці. У хорошій майстерні завжди можна замовити пошиття іменної, або датованою, або з текстом саме для Вашої події.



Купівля махрової крижми досить актуальна в прохолодні пори року. Структура плетінь цієї натуральної тканини дозволяє використовувати її досить ефективно, залишаючи інші аналоги далеко позаду. Ще одним з переваг даного вироби є ціна. Завжди є можливість купити недорого вироби з махри, тому що ціна махрового полотна відносно невисока.

Переваги Крижми:

  • висока гігроскопічність;
  • тактильно приємна;
  • не викликає алергії і подразнень;
  • відмінний зовнішній вигляд
  • володіє масажним ефектом



Крижма для хрещення дозволяє ніжно прикрити тіло і голову немовляти при хрещенні, дозволяючи зігрівати тіло, при цьому вільно дихати.
Прекрасне обрамлення і мереживо роблять хрестильний рушник урочистим, яскравим і ошатним. Завжди вибирайте вироби по можливості з натуральним декором та якісними швами!



Відгуків поки що нема.
0
0
0
0
0
ПП Кравцова Н. І.
Номер запису в ЄДР 2 224 000 0000 131676
Адреса:
вул. Ярослава Мудрого, 3, Дніпро
Часи роботи:
Пн - пт: 10:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 14:00
Назад до змісту