Тканини для дитячої постільної білизни

Перейти до контакту

Тканини для дитячої постільної білизни

Art-Vit Арт-Віт Тканини та домашній текстиль
Опубліковано автор Art-Vit вхід Дитяча постіль · 6 січень 2020
Tags: #Тканинидлядитячоїпостільноїбілизни#дитячітканини

Тканина для пошиття дитячих постільних комплектів


Тканини для шиття дитячих комплектів

Перед тим, як почати шити дитячі постільні комплекти, ми зіткнулися з важливим питанням підтримки високої якості продукції та комфорту готових виробів для малюків. Після наявності кваліфікованих фахівців та обладнання, важливим моментом стала і сама тканина, з якої шилися наші комплекти, покривала, конверти. Найважливішим з компонентів став сам матеріал. Якість сну малюка безпосередньо залежить від рівня комфорту виробу, на якому він відпочиває. Адже, якщо йому буде не затишно, жарко або холодно, то і про солодкий сон свого чада батькам, а особливо мамам, - можна забути. Основну частину після виписки малюк проводить саме уві сні. Якість сну залежить від правильно підібраного матеріалу для постільної білизни, матраца та самого ліжечка. У зв'язку з тим, що малюк відкритими частинами свого тіла буде торкатися самого матеріалу постільного комплекту, то і вимоги до нього підвищені! Він повинен бути приємним та безпечним. І не менш важливо зносостійким, щоб не втрачав свій вигляд після перших прань.
При великій різноманітності тканин на ринку потрібно було вибрати саме такі тканини, які підходили б під критерії безпеки, комфорту, зовнішнього вигляду та зносостійкості! Ми почали перебирати варіанти постачальників та, пропонованої ними, продукції. Отримавши різноманітні зразки, на жаль було очевидним, що основна частина тканин на ринку не придатна до пошиття, а приваблює лише низькою ціною. Високої якості тканина коштувала значно вище, чим робила наші вироби досить дорогими. Постачальники часто реалізовували дешеві тканини за ціною дорогих. Даний підступ можна було зрозуміти тільки після отримання зразків або після декількох прань виробу. Були випробувані різні постачальники тканин України, Пакистану, Білорусії, Туреччини та Китаю. Для себе ми вибрали золоту середину, керуючись параметром ціна-якість, - ми вирішили закуповувати тканини виробництва фабрик Туреччини.

Дитячі тканини

Ми рекомендуємо тканини з 100 % вмістом бавовни або з вмістом матеріалів, які не викликають алергічної реакції і служать лише для поліпшення якостей виробу, а не зменшення його вартості. Ці тканини не втрачають колір, мають малу усадку та прослужать довгий термін. Рулони, в яких постачається матеріал для пошиття постільної білизни найкращий шириною 240 см, щоб не доводилося зшивати виріб з різних шматків, зменшуючи при цьому кількість швів та трудомісткість робіт.

Для шиття дитячих комплектів

На даний час ми більше не задаємо собі питання: "Де купити якісні тканини для пошиття дитячої постільної білизни?" Ми стали поставляти продукцію безпосередньо з фабрик Туреччини і завжди намагаємося мати в наявності сатин, ранфорс, поплін, плюш, махру, фатин, все те, що потрібно для виробництва. Ваші роботи отримають бездоганний зовнішній вигляд, при використанні будуть комфортні і зносостійкі!

Тканина для дитячих комплектів

Ліжечко малюка буде розміщуватися в кімнаті, де вже є меблі, штори, певний інтер'єр! У домашньому інтер'єрі має величезне значення гармонійне поєднання дитячих текстильних виробів кольорової гами спальні, залу або дитячої кімнати. Пошиття в даному випадку буде відмінним рішенням!
Ви можете замовити дитячі постільні тканини однотонні, а також всіляких варіацій і малюнків. Для відпочинку найбільш підходящими будуть спокійні і холодні кольори та їх відтінки: блакитний, жовтий, світло-рожевий, білий, молочний або колір капучино.

Дитячі тканини

Прекрасний варіант пошити дитячу постільну білизна в подарунок на народження дитини, на перший, другий або третій рік малюка. Ніколи пізно не буде! Треба знати тільки розміри ліжечка.

Інтернет магазин "Art-Vit Тканини та домашній текстиль"


Інтернет магазин "Art-Vit Тканини та домашній текстиль" http://art-vit.com.ua/ поставляє тканини для дитячої постільної білизни безпосередньо з Туреччини, минаючи посередників, завдяки чому реалізує тканини оптом і в роздріб за низькими цінами.
В офісі магазину Ви завжди зможете вивчити каталоги продукції, розглянути зразки тканин, підібрати необхідне поєднання текстилю, ґудзиків, кантів або мережива. Якщо Ви не з Дніпра, то ми завжди можемо вислати фото тканин або їх зразки. У разі, якщо стандартні варіації кольорів не задовольняють Вас, є можливість оформити замовлення саме для Ваших потреб, підібравши потрібний колір або малюнок, технічні характеристики виробу. У нас є можливість друкувати Ваші дизайни під замовлення.

Дитячі тканини

Поставка продукції здійснюється не тільки по території України, а й в будь-яку країну, де б Ви не перебувала замовник.

Тканина фатін для дитячих комплектів



Відгуків поки що нема.
0
0
0
0
0
ПП Кравцова Н. І.
Номер запису в ЄДР 2 224 000 0000 131676
Адреса:
вул. Ярослава Мудрого, 3, Дніпро
Часи роботи:
Пн - пт: 10:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 14:00
Назад до змісту